PSG wint weer niet, rood Lavezzi én Ancelotti

19 augustus 2012, 23:08   Bijgewerkt: 19 augustus 2012, 23:14

Het kapitaalkrachtige Paris Saint Germain heeft ook zijn tweede wedstrijd in de Ligue 1 niet kunnen winnen. De hoofdstedelingen kwamen zondag op visite bij AC Ajaccio niet verder dan 0-0.

Paris SG speelde het laatste half uur met tien man. Ezequiel Lavezzi kreeg rood voor een wilde overtreding. In blessuretijd lag het duel op Corsica nog even stil omdat het licht was uitgevallen. Kort daarvoor was PSG-coach Carlo Ancelotti naar de tribune gestuurd omdat hij een flesje water op het veld had geschopt.

PSG, dat het zonder de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic moest stellen, opende vorige week met een 2-2 gelijkspel tegen FC Lorient. In dat duel redde de Zweed met twee treffers een punt. Met twee punten staat PSG in de middenmoot.

Met zes punten gaan Girondins Bordeaux, Olympique Marseille, Olympique Lyon en de verrassende promovendus Bastia aan de leiding. Marseille won eerder op de dag thuis met 2-0 van FC Sochaux. André-Pierre Gignac en Rod Fanni maakten na de doelwissel het verschil. Bordeaux vloerde, eveneens op eigen veld, Stade Rennes met 1-0. Ludovic Obraniak scoorde na 75 minuten de enige goal. Lyon en Bastia waren zaterdag al te sterk voor respectievelijk Troyes (4-1) en Reims (2-1).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen