FC Barcelona legt Song vijf seizoenen vast

Ger
20 augustus 2012, 16:27   Bijgewerkt: 20 augustus 2012, 16:52

FC Barcelona heeft de transfer van Alexandre Song maandag beklonken. De 24-jarige middenvelder onderging met succes de medische keuring. Hij zette vervolgens zijn handtekening onder een vijfjarige verbintenis in Camp Nou.

Barcelona maakt een transfersom van negentien miljoen euro over aan Arsenal. De international van Kameroen speelde sinds 2005 voor de Engelse topclub. Hij is na topschutter Robin van Persie de tweede basisspeler die vertrekt bij Arsenal. In de Catalaanse hoofdstad is Song de vervanger van Seydou Keita, die bij het Chinese Dalian Aerbin aan de slag is gegaan.

Arsenal hoopt Nuri Sahin van Real Madrid over te nemen om het vertrek van Song op te vangen. Trainer José Mourinho van de Koninklijke heeft aangegeven open te staan voor een afscheid van de Turkse middenvelder, maar wil hem alleen verhuren.

Er voetbalt dit seizoen nog een speler van Arsenal in Spanje. De Londenaren sturen Wellington Alves Da Silva op huurbasis naar tweedeklasser SD Ponferradina. Voor de 19-jarige aanvaller uit Brazilië wordt het zijn derde tijdelijke avontuur in het Zuid-Europese land. Eerder stalde Arsenal hem bij Levante en Alcoyano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen