Nederlaag Luuk de Jong ongunstig voor Ajax

22 augustus 2012, 10:35   Bijgewerkt: 22 augustus 2012, 10:48

Ajax zal niet blij zijn met de uitslag van het duel tussen Borussia Mönchengladbach en Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League. De Amsterdammers moeten hopen dat zowel Dinamo als Sporting Braga het hoofdtoernooi van de Champions League niet haalt, zodat de kampioen van de Eredivisie doorschuift naar pot twee voor de loting voor de groepsfase. Gladbach verloor echter met 1-3 van de club uit Oekraïne, waardoor de groepsfase ver weg lijkt.

Woensdagavond komt ook Sporting Braga in actie. De Portugezen nemen het voor eigen publiek op tegen het Italiaanse Udinese. Mochten zowel Braga als Udinese de groepsfase niet halen, dan ontloopt Ajax in elk geval zware tegenstanders als Valencia, Manchester City, Benfica en Schalke 04.

In pot drie zitten onder meer Juventus en hoogstwaarschijnlijk ook Paris Saint-Germain, terwijl we in pot vier Borussia Dortmund, Montpellier en Galatasaray terugvinden. Tijdens de loting, die op 31 augustus zal plaatsvinden, worden de ploegen uit de verschillende potten aan elkaar gekoppeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen