Anita gelijk met Newcastle, Honda helpt CSKA

23 augustus 2012, 20:58   Bijgewerkt: 23 augustus 2012, 22:16

Vurnon Anita heeft zijn basisdebuut bij Newcastle United niet met een overwinning kunnen opluisteren. The Magpies speelden donderdag het eerste duel met het Griekse Atromitos FC, in de laatste voorronde van de Europa League, gelijk. Het werd 1-1 in Griekenland.

Anita werd vorige week overgenomen van Ajax. In de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-1 winst, zaterdag) mocht hij invallen en vanavond stond hij dus voor het eerst aan de aftrap namens zijn nieuwe werkgever. Hij speelde het hele duel. Tim Krul, normaalgesproken eerste keeper van Newcastle, kreeg rust.

De Nederlander werd vervangen door Steve Harper. Hij werd na 24 minuten gepasseerd door Denis Epstein. Ryan Taylor bepaalde op slag van rust de eindstand op 1-1. Daardoor heeft Newcaslte volgende week in de return voldoende aan een doelpuntloze remise.

CSKA Moskou zegevierde met 1-0 bij het Zweedse AIK Solna. Voormalig VVV’er Keisuke Honda maakte na een uur het winnende doelpunt. Olympique Marseille zegevierde in Moldavië met 2-1 bij FC Sheriff. Jordan Ayew voltrok vlak na rust het vonnis over de alleenheerser in het Moldavische voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen