Podolski kiest voor Bayern München

9 mei 2006, 09:37

Wat iedereen al maandenlang vermoedde, lijkt nu definitief te gaan worden: Lukas Podolski verruilt 1.FC Köln voor Bayern München. De spits, die een basisplaats heeft in het Duitse nationale elftal, heeft tegenover het Duitse sportblad Kicker laten weten dat hij dolgraag naar München wil verhuizen. Hij wacht puur nog op het moment dat beide clubs een akkoord bereiken over de transfersom.

Podolski speelt al jarenlang bij 1.FC Köln, maar degradeerde vorige week met deze ploeg naar de tweede Bundesliga. Een nieuw seizoen in de tweede Liga lijkt voor hem geen optie, waardoor hij Keulen vermoedelijk nog deze zomer zal verlaten. Hierbij is hij echter afhankelijk van het clubbestuur. Volgend seizoen mag hij voor een gelimiteerde transfersom vertrekken, waardoor Podolski hoopt dat de clubleiding niet de hoofdprijs zal vragen

In Kicker liet hij weinig aan onduidelijkheden over. "Mijn volgende club wordt Bayern München. Bayern is de beste club van Duitsland en als je de kans krijgt om daar te spelen, moet je die kans pakken. Je weet immers nooit of een dergelijke mogelijkheid zich nog een keer voor zal doen", aldus de 22-voudig international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen