Wisgerhof: "Voor kansen gaan bij Twente"

26 augustus 2012, 17:32   Bijgewerkt: 26 augustus 2012, 18:11

Peter Wisgerhof is niet van plan te vertrekken bij FC Twente. De verdediger is sinds de komst van Andreas Bjelland reserve, maar hij gaat de strijd aan. Eerder deze week zegde hij FC Groningen, ondanks een akkoord tussen de clubs, al af.

“Ik heb Groningen afgezegd omdat ik voor mijn kansen bij FC Twente wilde blijven gaan. Ik leg me namelijk niet zomaar neer bij deze situatie, hoe moeilijk die ook voor me is. Je ziet aan de wedstrijd tegen NEC vandaag immers weer hoe veranderlijk de voetballerij kan zijn”, zegt Wisgerhof tegen NUsport.

Daarmee doelt Wisgerhof op de enkelblessure die Bjelland zondag opliep in de wedstrijd tegen NEC (3-1 winst). De oud-speler van NEC verving de Deen. “Ik heb begrip voor het feit dat de trainer een keuze moet maken. Dat ik het niet eens ben met die keuze verandert niets aan de zaak. Het enige wat ik wil, is het op trainingen en dus in de tweede helft tegen NEC laten zien”, vervolgt de strijdlustige Wisgerhof. “Ik wil het de trainer zo moeilijk mogelijk maken. Wellicht kan ik mijn kans donderdag pakken tegen Bursaspor als Andreas dan nog steeds geblesseerd is.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen