Paris SG en Montpellier blijven klungelen

26 augustus 2012, 23:05   Bijgewerkt: 26 augustus 2012, 23:10

Ondanks de miljoeneninvesteringen van deze zomer is Paris Saint Germain nog altijd zonder zege in de Ligue 1. De hoofdstedelingen, met Zlatan Ibrahimovic terug van een blessure, kwamen zondag bij Girondins Bordeaux niet verder dan 0-0.

PSG staat na drie speeldagen anoniem in de middenmoot van de Franse competitie, met drie punten. Met landskampioen Montpellier HSC gaat het nog slechter. Die ploeg ging eerder op de dag op eigen terrein met 1-0 onderuit tegen Olympique Marseille, door een doelpunt van André-Pierre Gignac in de 77ste minuut.

Montpellier begon de competitie twee weken geleden thuis met een 1-1 gelijkspel tegen Toulouse. Vorige week werd bij FC Lorient in blessuretijd een 1-0 voorsprong verspeeld (2-1 verlies). Na drie wedstrijden heeft Montpellier pas één punt en staat daarmee achttiende. Marseille, als enige nog zonder puntenverlies, is koploper.

Charlison Benschop kreeg met Stade Brestois 29 pak slaag in de uitwedstrijd tegen Saint-Etienne. Met de Nederlandse spits in de basis werd met 4-0 verloren. Brest staat nog wel in de middenmoot. Evenals PSG heeft het drie punten verzameld.