Jol en Fulham pijnlijk onderuit bij Hammers

Jw
1 september 2012, 15:47

Fulham heeft zaterdagmiddag een verrassend grote nederlaag geleden op bezoek bij West Ham United. De ploeg van trainer Martin Jol, die sinds enkele dagen sterkhouders Dempsey en Dembélé kwijt is, verloor met 3-0 op het veld van The Hammers.

Fulham had vooral last van Andy Carroll, zich in zijn debuutwedstrijd voor West Ham als een vis in het water leek te voelen. In de eerste minuut gaf hij met het hoofd de assist op Kevin Nolan, die hard raak schoot. West Ham United verdubbelde de voorsprong nog binnen het half uur via Winston Reid. Matthew Taylor benadrukte de dominantie van West Ham door er voor rust nog 3-0 van te maken.

Bij Fulham debuteerde aanwinst Dimitar Berbatov in de tweede helft, maar de van Man United overgekomen goalgetter kon niets meer doen aan de schade. Bij West Ham United viel aanvalsleider Carroll uit met een hamstringblessure. De ernst ervan is nog onbekend.