Duel met Ajax niet extra speciaal voor Van Basten

Jw
2 september 2012, 10:24

Marco van Basten neemt het vanmiddag als trainer van SC Heerenveen op tegen zijn grote liefde Ajax. Ondanks zijn rijke verleden bij de Amsterdamse club zal het een wedstrijd zijn zoals alle anderen, zegt hij.

Geen speciale gevoelens dus bij Van Basten. "Nee, daar heb ik geen last van", zegt hij op de website van de Friezen. "Ik zie het gewoon als de volgende wedstrijd voor ons. Het is wel zo dat ik wedstrijden tegen Feyenoord, PSV, AZ en Ajax altijd als speciaal ervaar. Maar Ajax is daarin niet extra speciaal."

"Alles is mogelijk", hoopt Van Basten op een stunt tegen Ajax. Zijn ploeg zal dan wel veel beter moeten spelen dan tegen Molde FK, dat Heerenveen drie dagen geleden nog uitschakelde in de Europa League. "Anders redden we het niet tegen Ajax", laat verdediger Arnold Kruiswijk weten. "Ajax is een goede ploeg. Een serieuze titelkandidaat. Het wordt dus een lastige wedstrijd voor ons. We moeten laten zien dat we ons ook tegen deze clubs staande kunnen houden."

Van Basten kan nog geen beroep doen op nieuweling Marco Pappa, die nog niet speelgerechtigd is. Daniël de Ridder is wel inzetbaar, net als Lukas Marecek, een andere nieuweling. "Maar niet voor de volle negentig minuten", aldus Van Basten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen