Galatasaray bevestigt interesse in Touré

3 september 2012, 17:10   Bijgewerkt: 3 september 2012, 21:16

Het lijkt erop dat Manchester City binnenkort een telefoontje vanuit Turkije kan verwachten. Galatasaray heeft namelijk maandag bevestigd dat het overweegt een bod uit te brengen op Kolo Touré.

De bonkige verdediger moet het gat dichten dat is ontstaan na het wegvallen van de langdurig geblesseerde Tomas Ujfalusi. Touré heeft nog slechts een éénjarig contract in Manchester en zou, na de komst van Matija Nastajic van Fiorentina, niet op veel speeltijd hoeven te rekenen. De transfermarkt is in Turkije nog tot dinsdagnacht geopend.

Tegenover Sky bevestigt de vice-president van de club de interesse in Touré. "Hij is één van de opties die we overwegen. We hebben nog 24 uur te gaan." Ook trainer Fatih Terim zou de Ivoriaan er graag bij hebben en ziet daarbij een rol weggelegd voor collega-international en oud-ploeggenoot bij Arsenal Emmanuel Eboue die eerder deze zomer al de overstap maakte van Arsenal naar Galatasaray. "We zijn geïnteresseerd in Toure, misschien kan Eboue een handje helpen hem te overtuigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen