Berbatov: "Ferguson heeft mijn respect verloren"

3 september 2012, 17:52   Bijgewerkt: 3 september 2012, 17:57

Dimitar Berbatov maakte afgelopen vrijdag de overstap van Manchester United naar het Fulham van Martin Jol. De Bulgaar zat het afgelopen jaar meer op de bank dan hem lief was en kan het dan ook niet laten zich nog even kritisch uit te laten over zijn oude club. Vooral zijn voormalig manager, Alex Ferguson, moet het in het interview met persbureau Reuters ontgelden.

"Ik heb in mijn vierde en laatste jaar onder Ferguson amper gespeeld. Dat heb ik, dacht ik, niet verdiend. Ik heb hem 10 tot 15 keer gevraagd of hij me nog nodig had. Steeds kreeg ik te horen dat ik een belangrijke speler was voor Manchester United. Maar hij stelde me bijna nooit meer op,'' zo laat Berbatov.

"Ik heb veel moeite gehad met zijn beslissing om mij niet te laten spelen. Ik heb zo mijn waardigheid. Ik heb veel doelpunten gemaakt, ik heb twee keer de competitie gewonnen, ik was topscorer. Zo slecht is dat niet. Het heeft geen zin om langer terug te kijken. Ik heb de mensen die het verdienen uitgezwaaid. Maar ik kon geen gedag zeggen tegen Ferguson," zo besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen