Onduidelijkheid over transfer Andersen naar Ajax

6 september 2012, 11:31

Hoewel Lucas Andersen al poseerde met het shirt van zijn nieuwe werkgever, is de transfer van de 17-jarige aanvaller naar Ajax nog allerminst rond. De Amsterdammers bereikten op de slotdag van de transferperiode een akkoord met Aalborg BK over de transfer van Andersen, maar de FIFA gaat niet akkoord met de transfer, zo meldt het Deense Sporten donderdag.

De wereldvoetbalbond zou de overgang van Andersen geblokkeerd hebben omdat het contract dat de minderjarige Deen in Amsterdam ondertekende niet rechtsgeldig zou zijn. Omdat hij wettelijk nog niet volwassen is, mag Andersen voor maximaal drie seizoenen een contract tekenen.

Omdat zowel Ajax als Aalborg niet bekendmaakten voor hoeveel seizoenen Andersen tekende in Amsterdam heeft de FIFA besloten de zaak te onderzoeken. Tegenover AT5 laat de jeugdinternational van Denemarken donderdag weten dat er inderdaad problemen zijn rond zijn overstap. Hij hoopt echter op een snelle oplossing. "Ik hoop nog steeds op een contract voor drie jaar of langer", aldus Andersen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen