Geopereerde Barry op weg terug bij Man City

9 september 2012, 13:56

Gareth Barry hoopt spoedig zijn rentree te kunnen maken voor Manchester City. De middenvelder onderging deze zomer een hernia-operatie en omdat hij daarna een spiertje scheurde, duurde het herstel langer dan gedacht en moest hij de eerste weken van het seizoen missen. Inmiddels is hij weer fit, zegt hij op de clubwebsite.

"Ik heb inmiddels twee keer meegespeeld bij de beloften, eerst 45 minuten en daarna tachtig", zegt de middenvelder. "Die tweede wedstrijd voelde ik me al een stuk beter dan de eerste, dus het gaat de goede kant op. Ik denk dat ik bijna volledig fit ben, al moet ik dat even afkloppen. Maar het belangrijkste is dat me steeds sterker voel."

Barry kan niet wachten tot hij weer mee kan doen met het eerste elftal. "Toekijken is het moeilijkste wat er is. Dit is de langste blessureperiode uit mijn carrière en het heeft me doen beseffen hoe gelukkig ik ben dat ik zo weinig blessures gehad heb. Ik sta veel liever op het veld en kijk er ontzettend naar uit om mijn seizoen te beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen