Ook Douglas en Bulykin in ziekenboeg

10 september 2012, 18:48   Bijgewerkt: 10 september 2012, 19:01

De personele problemen stapelen zich op bij FC Twente. Na onder meer Andreas Bjelland, Nacer Chadli en Leroy Fer hebben ook Douglas en Dmitri Bulykin plaats moeten nemen in de Enschedese ziekenboeg. De verdediger kampt met een enkelblessure, de Russische spits is maandag geopereerd aan zijn knie en staat voorlopig buitenspel. Bij de ingreep is een deel van de binnenmeniscus verwijderd.

Douglas liep de kwetsuur anderhalve week geleden op in het Europa League-duel met Bursaspor. Maandag stond hij weliswaar weer op het trainingsveld, maar hij maakte geen fitte indruk, meldt TC Tubantia. Het is nog onzeker of hij zaterdag kan spelen tegen Willem II. Chadli doet waarschijnlijk niet mee tegen de Tilburgers. De Belgische aanvaller is herstellende van een spierscheuring.

Het is verder nog onduidelijk hoe lang Leroy Fer uit de roulatie is. De middenvelder raakte vrijdag in de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje met Turkije (2-0 winst) geblesseerd aan de knie. Hij werd zondag geopereerd aan de buitenmeniscus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen