Stevens diep teleurgesteld in PSV

9 mei 2006, 11:25

De aanstelling van Ronald Koeman als trainer van PSV is bij Huub Stevens in het verkeerde keelgat geschoten. De trainer van Roda JC werd al maanden geleden benaderd met de vraag of hij een overstap naar Eindhoven zag zitten. Dat wilde hij wel, waarna PSV hem naar eigen zeggen maandenlang aan het lijntje gehouden heeft. "Ik moest liegen en bedriegen in het belang van PSV", zegt hij over de situatie.

In het Eindhovens Dagblad is Stevens niet mals in zijn kritiek op de Eindhovense clubleiding. "Kennelijk hebben ze mij steeds gezien als een man die tóch wel voor PSV zou kiezen als andere kandidaten nee zouden zeggen. Al die tijd heb ik moeten liegen en bedriegen in het belang van PSV. Zelfs tegen mijn familie en vrienden kon ik niet open zijn. Dit heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt. Zo ga je niet met mensen om", moppert hij.

"Ik heb sterk het gevoel dat zij steeds getracht hebben om tijd te winnen. Eigenlijk heb ik nooit het gevoel gehad, dat PSV echt met mij in zee wilde. Ik ben aan het lijntje gehouden, dat is wel duidelijk", aldus Stevens. Volgens Stevens is zijn relatie met Roda JC door de serieuze contacten met PSV niet gebroken. "Ik ga in Kerkrade met heel veel plezier verder. Maar ja, PSV is natuurlijk een club waar een deel van mijn hart ligt. Dan doet dit wel pijn."

De oefenmeester gaf in hetzelfde interview toe dat hij al eind maart benaderd werd door de clubleiding van PSV. Naar eigen zeggen had hij vervolgens gesprekken met PSV-voorzitter Rob Westerhof en Jan Timmer, de president van de Raad van Commissarissen. Stevens leek goede papieren te hebben om Guus Hiddink op te volgen, maar maandag maakte PSV bekend dat de keuze toch op Ronald Koeman gevallen is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen