Jenner: "Moniz is de beste trainer ter wereld"

Ger
13 september 2012, 10:10

Julian Jenner kijkt uit naar zijn verblijf bij Ferencváros. De 28-jarige vleugelspeler, die moest vertrekken bij Vitesse, tekende woensdag een contract voor twee jaar bij de Hongaarse middenmoter.

"Ferencváros is ontzettend ambitieus. Er komt een nieuw stadion, nieuwe velden, kunstgras erbij. De club wil binnen een aantal jaren een rol spelen in de Champions League. Met Ricardo Moniz als trainer hebben zij de eerste stap al gezet", zegt Jenner in het AD. "Eigenlijk zou ik naar Red Bull Salzburg gaan, waar hij eerder trainer was. Hij vertrok daar echter en we hebben steeds contact gehouden. Ik ben blij dat ik de kans krijg bij hem. Moniz is de beste trainer ter wereld."

De aanvaller vertoefde dit kalenderjaar in Arnhem vooral op de tribune. "In de eerste helft van het vorige seizoen heb ik behoorlijk wat gespeeld, maar daarna heb ik geen kans meer gekregen. Hier en daar wordt wel eens beweerd dat ik een vervelende jongen zou zijn, maar ik heb nooit geklaagd, heb netjes het contract uitgediend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen