Brood: "Voorzichtig zijn met Affane"

14 september 2012, 17:33

Coach Ruud Brood van Roda JC Kerkrade twijfelt nog of hij Amin Affane zondag een basisplaats geeft in de uitwedstrijd tegen AZ. De Chelsea-huurling groeide twee weken terug tegen Willem II (3-0 winst) uit tot de publiekslieveling.

“Hij is natuurlijk prima ingevallen tegen Willem II met dezelfde lef en bravoure die hij ook tijdens de trainingen toont. Maar het is ook een jonge speler waar nu veel op afkomt”, reageert Brood tegen De Limburger. “Hij is natuurlijk ook een echte publieksspeler maar we moeten voorzichtig met hem zijn. We gaan er zaterdag nog eens rustig over nadenken of Amin al toe is aan negentig minuten.”

Brood moet het in het AFAS Stadion doen zonder de al langer geblesseerde Laurent Delorge. Waarschijnlijk kan ook Guus Hupperts niet spelen. De middenvelder heeft last van een enkelblessure. “Een MRI-scan moet uitwijzen wat er precies aan de hand is. Het gekke is dat niet precies duidelijk is hoe Guus de blessure heeft opgelopen”, gaat Brood verder. “Hij heeft er last van bij het sprinten. We kijken het nog even aan maar als het zondagmorgen niet beter gaat, speelt hij niet.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen