Wouters wil lijn doortrekken, Asare weer fit

20 september 2012, 12:47

Na de sensationale zege op PSV (1-0) wacht vrijdag alweer de volgende klus voor FC Utrecht. De ploeg moet op bezoek bij Roda JC Kerkrade, dat na vijf duels pas vier punten heeft. Coach Jan Wouters hoopt dat zijn ploeg ook in Limburg kan winnen.

"Roda JC kan wel een overwinning gebruiken. Zeker thuis zal de ploeg het spel willen maken", zegt Wouters op de site van de club uit de Domstad. "Voor ons is het zaak om een goed resultaat te boeken. We hebben een lijn ingezet die begon in Breda. Daar speelden we gelijk (1-1, red.) en vorige week tegen PSV wonnen we. De drie punten die we in die laatste wedstrijd pakten, zijn echt van waarde als we nu ook winnen."

Wouters benadrukt dat FC Utrecht, ondanks de zege op PSV, nog in ontwikkeling is. "We zitten met FC Utrecht midden in een proces waarin we beter gaan voetballen. Een proces gaat met vallen en opstaan. Maar de basis voor ons spel is het tonen van strijd en de wil om te winnen. Als we daarna ook nog blijven voetballen, komen de kansen vanzelf. Maar laat ik benadrukken dat we tijd nodig hebben", stelt de coach.

In Kerkrade kan Wouters beschikken over Nana Asare, die na een blessureperiode weer fit is. Anouar Kali en Alexander Gerndt zijn geschorst, Jacob Mulenga, Yassin Ayoub en Johan Martensson geblesseerd. De plek van Gerndt in de basisformatie wordt vermoedelijk ingenomen door Leon de Kogel, Asare komt in de ploeg voor Kali.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen