FC Twente laat zege uit handen glippen

Ger
20 september 2012, 23:00   Bijgewerkt: 20 september 2012, 23:28

FC Twente heeft zichzelf tekort gedaan in de eerste groepsfase van de Europa League. De Enschedese ploeg gaf op eigen veld tegen Hannover 96 een 2-0 voorsprong uit handen. Na negentig minuten prijkte er een 2-2 eindstand op het bord.

Tegen de eerste opponent in de groepsfase van de Europa League besloot trainer Steve McClaren zijn basisopstelling op twee plaatsen te wijzigen. De van een spierblessure herstelde Nacer Chadli kwam in vergelijking met de competitiewedstrijd tegen Willem II (2-6 zege) in plaats van Edwin Gyasi, die door FC Twente niet is opgegeven voor het toernooi. Willem Janssen verscheen ten koste van Felpe Gutiérrez aan de aftrap in de Enschedese Veste.

FC Twente, dat het Europese seizoen al vroeg was begonnen met een kwalificatiewedstrijd in Andorra, verdubbelde de marge tien minuten na rust. Daarbij kregen de manschappen van McClaren onbedoeld hulp van doelman Zieler, die zich volledig verkeek op een alleszins houdbare vrije trap van Chadli. FC Twente leek de overwinning op zak te hebben, maar een doelpunt van invaller Artur Sobiech in de 67ste minuut bracht de spanning alsnog terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen