Reijnen krijgt tweede kans van Verbeek

21 september 2012, 14:12   Bijgewerkt: 21 september 2012, 15:08

Etiënne Reijnen keert dit weekend terug in de basisformatie van AZ. De verdediger heeft een schorsing uitgezeten en krijgt een nieuwe kans, zegt coach Gertjan Verbeek.

Reijnen (25) haalde zich drie weken geleden de woede van Verbeek op de hals door in de uitwedstrijd tegen PSV in korte tijd twee gele kaarten te pakken. Hij werd vorig weekend tegen Roda JC Kerkrade vervangen door Giliano Wijnaldum, maar keert nu terug in de ploeg. "Hij verdient een tweede kans, zoals iedereen", aldus de coach.

Voor AZ staat zondag een uitwedstrijd tegen NAC Breda op het programma. Verbeek vindt dat zijn team drie punten moet pakken in het Rat Verlegh Stadion. "Vorig seizoen heeft NAC vier punten van ons gestolen. In het uitduel hebben we ze weggespeeld, maar vergat Brett Holman tot tweemaal toe het beslissende doelpunt te maken. Uiteindelijk schopte Milano Koenders uit het niets de gelijkmaker binnen. Hier in Alkmaar rekten ze vanaf de eerste minuut tijd. Ik denk dat wij favoriet zijn zondag. Onze ambities liggen hoger. Dat heeft ook met financiën te maken", zegt hij op de clubsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen