Westerveld: "Neeskens heeft krediet opgebouwd"

1 oktober 2012, 18:26

De positie van Johan Neeskens als oefenmeester van Mamelodi Sundowns in Zuid-Afrika wordt met de week onzekerder. Na de 2-0 nederlaag op bezoek bij Moroka Swallows werd kreeg Neeskens, niet voor de eerste maal, te maken met boze fans die hem belaagden.

Sander Westerveld, doelman van Ajax Cape Town en ook actief in de Zuid-Afrikaanse voetbalcompetitie laat aan Voetbal International weten dat Neeskens de prijs betaalt voor het dramatisch geëindigde voorbije seizoen. "Destijds was Mamelodi Sundowns met afstand de beste ploeg van Zuid-Afrika. Alleen hebben ze het de laatste zes wedstrijden volledig weggegeven, daardoor kwam Orlando Pirates tot ieders verrassing alsnog langszij."

"Onder de huidige voorzitter had iedere trainer afgelopen zomer moeten vertrekken. Neeskens heeft toch krediet opgebouwd. Maar hoe lang die president nog vertrouwen in hem houdt, is niet in te schatten. Want Mamelodi Sundowns voetbalde de eerste duels niet meer zo verzorgd en overtuigend als begin vorig seizoen. Eigenlijk zijn ze de huidige jaargang gestart zoals ze de vorige geëindigd zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen