Mechelen gooit deur dicht voor tv-commentator

Ger
2 oktober 2012, 11:23   Bijgewerkt: 2 oktober 2012, 11:48

Commentator Carl Huybrechts is niet meer welkom in het stadion van KV Mechelen. Voorzitter Johan Timmermans van de Belgische club verwijt de reporter partijdigheid en onbekwaamheid.

De preses volgde afgelopen zaterdag het duel tussen Racing Genk en Mechelen (2-1) op televisie en was absoluut niet te spreken over het commentaar van Huybrechts. "Zijn informatie naar de kijkers toe was gekleurd en soms ronduit fout. Hij slaagt er niet in om de namen van onze spelers te onthouden", klaagt Timmermans in de Gazet Van Antwerpen.

De Mechelen-voorzitter heeft imiddels contact gehad met betaalzender Sporting Telenet. "Ik verdenk Huybrechts niet alleen van subjectiviteit maar zelfs van anti-KV-gevoelens. Daarom zal ik erop aandringen om hem geen wedstrijden van onze club meer te laten becommentariëren. Huybrechts is niet meer welkom als commentator in ons stadion."

Huybrechts beleefde zaterdag sowieso geen beste dag. Hij nam pas ruim tien minuten na de aftrap plaats achter zijn microfoon. De commentator was te laat door twee files en een alcoholcontrole.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen