Hleb: "We geloofden in deze sensatie"

3 oktober 2012, 08:13

BATE Borisov is voorlopig dé verrassing van deze editie van de Champions League. De kampioen van Wit-Rusland won op de eerste speelronde al overtuigend bij Lille (1-3) en bond dinsdag met dezelfde cijfers ook het grote Bayern München aan de zegekar.

De grote man bij BATE is Aliaksandr Hleb, in het verleden actief voor onder meer VfB Stuttgart, Arsenal en FC Barcelona. De Wit-Rus (31) geniet met volle teugen van het succes van de ploeg uit zijn vaderland. "Dit was een enorm zware wedstrijd voor ons, we hebben tot de laatste seconde gevochten en zijn heel blij dat we gewonnen hebben. Natuurlijk is dit een grote sensatie, maar vooraf geloofden we al dat het mogelijk was."

Door de zeges op Bayern en Lille staat BATE ineens fier aan kop in de groep. Hleb wil echter nog niet denken aan een eventuele plaats in de volgende ronde. "We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. Onze volgende tegenstander is Valencia. Ook dan gaan we gewoon weer proberen drie punten te pakken", zegt hij op de site van Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen