Been: "Vooraf getekend voor punt, nu niet tevreden"

5 oktober 2012, 08:22

Racing Genk leek donderdag op weg naar een verrassende zege. Op bezoek bij FC Basel, vorig seizoen één van de verrassingen van de Champions League, kwamen de Belgen met 0-2 voor. Door twee late goals van de thuisploeg werd het echter nog 2-2.

Het uiteindelijke gelijkspel zorgde voor gemengde gevoelens bij Genk-trainer Mario Been. "Vooraf zou ik getekend hebben voor een punt, maar gezien de wedstrijd kan ik nu toch niet echt tevreden zijn", citeert Sporza de Nederlander. Een penalty, gegeven in de 72ste minuut, hielp Basel terug in de wedstrijd. "Ik ben heel trots op de prestatie van mijn team. We begonnen goed aan de wedstrijd en alles klopte. Ook na de rust en met die 0-2-voorsprong gaven we geen kansen weg. Maar die penalty was het breekpunt. Als die niet gefloten wordt, gaan wij gewoon met de drie punten naar huis en dan staan we er een stuk beter voor. Na die strafschop plooiden we terug, ook omdat veel spelers er doorheen zaten. We konden de bal niet meer vasthouden. En dan valt die 2-2 nog."

Toch benadrukt Been dat hij trots is op zijn elftal. "Ik was wel verrast door ons spel vandaag. We voetbalden heel efficiënt. FC Basel was minder, maar dat was ook onze verdienste. Nu moeten we nog een paar dingetjes verbeteren die niet goed zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen