Koeman: "Als Mathijsen fit genoeg is, speelt hij"

5 oktober 2012, 17:11

Het is nog altijd niet zeker of Joris Mathijsen dit weekend zijn rentree kan maken bij Feyenoord. De ervaren verdediger lijkt volledig hersteld te zijn van een blessure aan zijn hamstring, maar trainer Ronald Koeman houdt nog een slag om de arm.

Mocht Mathijsen de komende dagen niet te maken krijgen met een fysieke terugslag, begint de verdediger in de basis in Groningen. "Joris heeft tijdens de laatste trainingen alles mee kunnen doen. Als hij fit genoeg is, krijgt hij de voorkeur boven Terence Kongolo", verduidelijkt Koeman op de site van de Rotterdammers. Wesley Verhoek lijkt in Euroborg genoegen te moeten nemen met een plaats op de bank. "Omdat Wesley bij FC Twente weinig heeft gespeeld, heeft hij een lichte achterstand en is hij niet honderd procent fit. Dat wisten we en daarom krijgt hij de tijd van ons", aldus Koeman.

De coach hoopt dat zijn ploeg drie punten kan pakken tegen FC Groningen, de club waar hij zelf zijn debuut maakte in het betaald voetbal. "In eerder stadium heb ik aangegeven dat wanneer we van NEC en FC Groningen winnen en de volgende ronde van de beker bereiken, we kunnen spreken van een goede competitiestart. Zondag kunnen we bij winst die serie goed afsluiten, maar het zal niet makkelijk worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen