VVV-coach Lokhoff: "Ik ga niet in paniek raken"

5 oktober 2012, 17:22

VVV Venlo begon vol goede moed aan het seizoen, maar na zeven duels staat het helemaal onderaan in de Eredivisie. Door de afstraffing van vorige week tegen PSV (0-6) is het op basis van het doelsaldo onder Willem II gekomen, dat ook drie punten heeft.

Dat is niet best, weet ook trainer Ton Lokhoff. Hij doet er echter alles aan om de rust te bewaren. "Ik ga niet in paniek raken of gekke dingen roepen", stelt hij op de website van de Limburgse ploeg. "We weten met zijn allen waar we mee bezig zijn. Dit elftal heeft voldoende potentie en we worden natuurlijk geen laatste. Het gaat er een keer uitkomen en ik hoop dat dit zo snel mogelijk is. Het is wel zo dat ik zoek naar meer stabiliteit in mijn elftal. Waar ik in ieder geval niet aan mee doe is doemdenken", benadrukt hij.

Dit weekend, in de derby tegen het eveneens laaggeklasseerde Roda JC, kan Lokhoff niet beschikken over Uche Nwofor. De spits is geschorst na zijn domme rode kaart van vorige week tegen PSV. Jules Reimerink is nog niet fit genoeg om mee te kunnen doen. Barry Maguire daarentegen keert na een blessureperiode terug in de wedstrijdselectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen