Martins Indi: "Vroeg of ik mee naar voren mocht"

8 oktober 2012, 08:55

Bruno Martins Indi bleek zondag de reddende engel van Feyenoord. In de laatste minuut van de wedstrijd tegen FC Groningen bezorgde de verdediger zijn ploeg een niet meer verwacht punt (2-2). Hij schoot een afgeslagen vrije trap keurig binnen.

Het doelpunt kwam voort uit een vrije trap, halverwege de helft van Groningen. Martins Indi twijfelde even of hij wel mee naar voren zou gaan. Plotseling zag hij echter zijn tegenstander, FC Groningen-spits David Texeira, terug naar zijn eigen 'zestien' gaan. "Daarom besloot ik aan assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst te vragen of ik mee naar voren mocht", zegt hij op de website van Feyenoord. Dat mocht. "Omdat zij kopsterke verdedigers hebben, focuste ik me op de afvallende bal. Die viel vervolgens voor mijn voeten, waarna ik niet aarzelde en de bal in één keer in de hoek schoot."

Feyenoord pakte zo een al verloren gewaand punt, geeft Martins Indi toe. "Omdat FC Groningen de kansen op 3-1 niet benutte, bleven we in het duel. Maar we creëerden weinig kansen, waardoor het geloof bij ons steeds minder werd. Dat we toch nog gelijk maakten, is in mentaal opzicht heel belangrijk. De ploeg heeft karakter getoond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen