Ook Been baalt van Dierick: "Onaanvaardbaar"

8 oktober 2012, 09:18

Scheidsrechter Christof Dierick blijft voor ophef zorgen. Een week na zijn lachwekkende optreden bij Heracles-ADO Den Haag, waar hij de bal voor ieder wissewasje op de stip legde, kende hij ook een ongelukkig optreden bij Club Brugge-RC Genk (1-1).

Dierick deelde zondag al vroeg in de eerste helft een rode kaart uit aan Genk-speler Anele, terwijl er weinig aan de hand was. Coach Mario Been was dan ook not amused over het optreden van de leidsman. "Dit was een duel op het scherpst van de snede om de koppositie in België. De beslissing van scheidsrechter Dierick om al na een kwartier Anele onterecht rood te geven, is dan ook onaanvaardbaar. Hij gaf achteraf toe dat hij het fout had gezien, maar dan is het al te laat. Ik ben van het principe als je het niet zeker weet, geef je geen rode kaart", zegt de Nederlandse coach in Het Nieuwsblad.

Met tien tegen elf sleepte Genk een gelijkspel uit het vuur in Brugge. Knap, vindt Been. "We hebben nogmaals bewezen dat we geweldig kunnen voetballen. Benji De Ceulaer maakt een fantastische goal, ook de invalbeurt van David Hubert was pure klasse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen