Feyenoord op zoek naar oorzaak blessures

Ger
9 oktober 2012, 08:46

Feyenoord onderzoekt het betrekkelijk hoge aantal hamstringblessures in korte tijd. Trainer Ronald Koeman wil uitsluiten dat de kwetsuren in zijn selectie iets te maken hebben met zijn aanpak.

Sekou Cissé is sinds afgelopen zondag al de derde speler die te maken kreeg met een hamstringblessure. De aanvaller moest zich al vroeg in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (2-2) laten vervangen. Naar verwachting is hij een maand uitgeschakeld. Eerder liepen Stefan de Vrij en Joris Mathijsen dezelfde kwetsuur op.

"Maandagochtend hebben wij het er al over gehad. Wij vragen ons serieus af hoe dat kan", zegt Koeman tegen VI over de blessures bij de Rotterdamse club. "We doen niets wezenlijk anders dan vorig seizoen, we werken volgens de schema's van de inspanningsfysioloog Raymond Verheijen en dat gaat normaal gesproken prima."

"Tot nu toe vermoeden we dat die blessures misschien te maken hebben met het feit dat we de intensiteit van de trainingen al vroeg moesten opvoeren vanwege de voorronden van de Champions League tegen Dinamo Kiev. Maar hamstringblessures kunnen met zo veel dingen te maken hebben: stress, problemen in de privésfeer, noem alles maar op. Een oorzaak is niet gemakkelijk te vinden, maar we gaan er wel naar op zoek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen