Simons: "Deze ploeg maakte genoeg oorlogen mee"

11 oktober 2012, 09:03

Als het eindelijk weer eens deel wil nemen aan een groot toernooi, moet België vrijdag een goed resultaat boeken in en tegen Servië. De afgelopen jaren ging het vaak mis voor de Rode Duivels in uitwedstrijden, zeker tegen sterke tegenstanders. Timmy Simons, met zijn 35 jaar de routinier van de selectie, maar zich nu echter weinig zorgen.

Simons is niet bang dat zijn ploeg onder de indruk zal zijn van de vijandige sfeer in Belgrado. "We hebben nog een jonge ploeg, maar het is niet alsof we met gasten van zeventien jaar spelen die voor de eerste keer in een zogenaamde hel terechtkomen. De meeste van die jongens spelen derby's en Europese uitwedstrijden en zijn bepalende figuren in een topploeg. Zij hebben al genoeg oorlogen meegemaakt en kunnen wel om met die druk", aldus de ervaren middenvelder van 1.FC Nürnberg in Het Nieuwsblad.

Toch benadrukt de 91-voudig international dat het niet eenvoudig wordt om een goed resultaat te behalen. "Op het veld van Servië gaan winnen, is nooit gemakkelijk. Ze hebben spelers die in de Engelse en Duitse top spelen. Oké, echte sterren hebben ze wellicht niet. Maar ze beschikken over meer dan genoeg spelers met grote kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen