Jovanovic waarschuwt: "Thuis verliest Servië nooit"

12 oktober 2012, 08:43

Als Servische voetballer in België is Milan Jovanovic zeer nauw betrokken bij de komende WK-kwalificatiewedstrijd tussen beide landen. De aanvaller van Anderlecht, niet opgeroepen door dit duel, vindt zijn vaderland de grote favoriet voor de winst.

"Op papier is misschien België favoriet, maar voor mij is het Servië", zegt de 31-jarige spits, die 44 interlands speelde, in de Belgische krant Het Nieuwsblad. "Wij kenden bijvoorbeeld een gemakkelijk duel tegen Wales, jullie een moeilijke. Als België er al in slaagt gelijk te spelen, is dat een enorm succes. Geen succes, een héél groot succes."

De sfeer in het stadion in Belgrado wordt volgens Jovanovic een belangrijke factor. "Ben je al in Marakana geweest, waar onze nationale ploeg speelt? Nee? Een gevuld Marakana, is Sclessin maal vijf. De grootste heksenketel in Europa, te vergelijken met Zuid-Amerikaanse toestanden. 50.000 fans die 90 minuten zingen met schitterende spandoeken. Thuis verliest Servië nooit. Toch niet van grote landen. Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal: geen van die grote landen wist het laatste decennium te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen