Groep I: Kashia scoort, Spanje dankt Pedro

12 oktober 2012, 23:25   Bijgewerkt: 13 oktober 2012, 00:38

Spanje heeft de WK-kwalificatiewedstrijd bij Wit-Rusland ruim gewonnen. Het werd vrijdag 0-4 in Minsk. Pedro Rodriguez was met drie goals de gevierde man bij de Europees en wereldkampioen. Jordi Alba opende na elf minuten de score.

Guram Kashia maakte eerder op de dag zijn eerste interlanddoelpunt voor Georgië. De verdediger van Vitesse opende bij Finland na 56 minuten de score. Het werd uiteindelijk 1-1, door een treffer van Kasper Hämäläinen zeven minuten later.

De Finse ploeg was behoorlijk ‘Nederlands’ getint. Niki Mäenpää (VVV), Niklas Moisander (Ajax), Jukka Raitala (SC Heerenveen) en Tim Sparv (FC Groningen) speelden de hele wedstrijd bij de Scandinaviërs. Aan de kant van Georgië deed doelpuntenmaker Kashia negentig minuten mee.

De Finnen eindigden het duel overigens met tien man, doordat Alexei Eremenko na 58 minuten zijn tweede gele kaart kreeg. Desondanks kwamen ze nog wel langszij.

Spanje en Frankrijk gaan aan kop in groep I met zes punten uit twee duels. Dinsdag staan de twee grootmachten tegenover elkaar in het Vicente Calderón in Madrid.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen