Wilmots: "We zijn nog steeds niet in Brazilië"

Ger
17 oktober 2012, 10:31

België ligt ook na vier wedstrijden nog altijd prima op koers voor het WK in Brazilië. De manschappen van bondscoach Marc Wilmots rekenden dinsdagavond voor eigen publiek af met Schotland (2-0).

"Mijn spelers hebben bijna de perfecte eerste helft gespeeld. We creëerden acht open kansen en gaven achteraan zo goed als niets weg. De Schotten konden enkel dreigen via twee vrije trappen. Ik zag heel veel druk naar voren, alleen het verdiende doelpunt ontbrak in die eerste helft", zegt Wilmots in Het Nieuwsblad. "Bij de rust heb ik mijn spelers opgedragen om geduldig te blijven. Ik voelde echt dat dat doelpunt wel zou vallen. Dat lukte en ik ben echt tevreden over de manier van spelen."

Na het verlies van Servië in Macedonië heeft België samen met Kroatië nu al zes punten voorsprong op de nummers drie, Macedonië en Servië. Wilmots zit ondanks de puike cijfers nog niet met zijn hoofd in Brazilië. "We hebben nu wel tien op twaalf, maar ik blijf met de voeten op de grond. We zijn nog steeds in Brussel en niet in Brazilië. Elke wedstrijd is moeilijk. Dit is een mooie stap, maar ik kijk niet naar de andere teams."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen