Hodgson: "Nacht extra wellicht onderschat"

17 oktober 2012, 21:19

Engeland leed woensdag puntenverlies in de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Polen. Het werd 1-1. The Three Lions speelden verre van groots en dus kan bondscoach Roy Hodgson wel leven met het resultaat.

“Ik ben tevreden dat we deze wedstrijd niet hebben verloren. Dit was niet één van onze betere optredens. Wellicht hebben we die nacht extra die we moesten blijven onderschat”, vertelt Hodgson aan SkySports.

Want eigenlijk stond de wedstrijd tussen Polen en Engeland al voor dinsdag op de agenda. Vanwege zware regenval was het veld in Warschau echter onbespeelbaar geworden. Dat was een dag later nog te merken. Hodgson: “De grasmat was nog wat doorweekt. Hierdoor leden beide teams veel balverlies. Maar de Poolse voetbalbond heeft goed werk verricht door het veld zo bespeelbaar mogelijk te maken.”

“Wij waren niet zo scherp als ik dacht dat we dinsdagavond waren”, vervolgt Hodgson. “Daarom denk ik dat we tevreden moeten zijn met dit punt. We hebben het Polen lastig gemaakt om ons te verslaan en we keren huiswaarts met een punt in de tas. Aan het einde van de rit mogelijk een belangrijk punt, want Polen is natuurlijk geen voetbaldwerg. Nee, we hebben het over een serieuze uitdager.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen