Inter wint weer, rood Romero bij Sampdoria

Ger
21 oktober 2012, 18:04

Internazionale heeft de vierde competitiezege op rij geboekt. De ploeg uit Milaan was zondag op eigen veld met 2-0 te sterk voor Catania. De doelpunten werden gemaakt door Antonio Cassano en Rodrigo Palacio.

Door de zege heeft Inter de aansluiting hervonden met de top van de Serie A. De formatie van Wesley Sneijder, die wegens een bovenbeenblessure nog ontbrak, staat nu met achttien punten op de vierde plaats. Inter heeft evenveel punten als Lazio en nog maar één punt achterstand op nummer twee Napoli, dat zaterdagavond onderuit ging bij koploper Juventus. De Oude Dame gaat aan de leiding met 22 punten.

Sergio Romero speelde een negatieve hoofdrol bij Fiorentina in het uitduel met Parma. De oud-doelman van AZ kreeg na ruim een half uur een directe rode kaart voor het neerhalen van de doorgebroken Jaime Valdés. De toegekende penalty werd ook nog eens benut door Amauri. Vlak na de pauze verdubbele de spits de marge. Sampdoria deed vlak voor tijd nog wel iets terug via Eder, maar meer zat er niet in.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen