Overtoom kondigt vertrek bij Heracles aan

22 oktober 2012, 08:12

Willie Overtoom is bezig aan zijn laatste seizoen bij Heracles Almelo. De 26-jarige middenvelder wil komende zomer van zijn transfervrije status gebruik maken door een mooie transfer te maken. Ook een vertrek in de winter sluit hij niet uit.

Op de vraag hoe groot de kans is dat Overtoom zijn aflopende contract bij Heracles Almelo gaat verlengen, is het antwoord van de international van Kameroen in De Telegraaf duidelijk. "Normaal gesproken nul procent. Ik speel nu vijf jaar bij Heracles, ben de club veel dank verschuldigd en zal uit respect naar de aanbieding luisteren. Maar ik sta open voor alle mooie competities en een stap omhoog in Nederland."

"Ik ben nu op een leeftijd gekomen dat ik naar een grotere club wil", vervolgt hij. "Zeker in deze tijden is het mooi dat ik na dit seizoen een transfervrije status heb."

Overtoom sluit niet uit dat hij Heracles al in januari, als de club nog een  transfersom voor hem kan krijgen, de rug toe keert. "Het zou mooi zijn als Heracles nog iets voor me zou ontvangen. En normaal is het ook beter om ergens binnen te komen als gekochte speler. Dan weet je dat je niet alleen maar voor de breedte wordt gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen