Goossens: "Mooi scenario voor debuut"

22 oktober 2012, 08:32

Invallen bij een 2-0 achterstand en vervolgens nog met 2-3 winnen: John Goossens had zich zijn debuut bij Feyenoord slechter voor kunnen stellen. Na lang blessureleed speelde de middenvelder tegen VVV Venlo zijn eerste wedstrijd voor Feyenoord en met hem in de ploeg voor Guyon Fernandez, kantelden de Rotterdammers de partij.

"Het was een lastige wedstrijd, maar met het resultaat kunnen we uiteindelijk tevreden zijn", zegt Goossens, die tekende voor de assist bij de 2-2 van Wesley Verhoek, op de website van zijn club. "Dit was een mooi scenario voor mijn debuut."

In aanloop naar de wedstrijd tegen VVV liet Feyenoord-trainer Ronald Koeman zich al positief uit over Goossens. "Dat was natuurlijk een mooi signaal, de trainer heeft vertrouwen in mij", zegt hij. "Ik moest op de trainingen mijn plek in het elftal verdienen. Het is altijd lekker als je dan in de wedstrijd ook belangrijk kan zijn met een assist."

De linkspoot is blij dat hij, na een lange knieblessure, eindelijk kan spelen voor Feyenoord. "Ik heb veel moeilijke momenten gekend, maar heb altijd vertrouwen gehouden dat het goed zou komen. Het vooruitzicht om mijn debuut voor Feyenoord te kunnen maken was voor mij een stimulans om keihard te blijven knokken", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen