Levante-speler: "Willen niet te veel afwachten"

24 oktober 2012, 18:13

Donderdag gaat FC Twente in de Europa League op bezoek bij Levante. Vicente Iborra, middenvelder van de Spanjaarden, zegt tegenover FCTwente.nl op zijn hoede te zijn voor de Tukkers.

“FC Twente heeft gevaarlijke spelers en veel ervaring in de ploeg. Ze hebben snelle aanvallers voor wie we moeten oppassen. We spelen morgen thuis en hebben in eigen huis laten zien dat we moeilijk te verslaan zijn. FC Twente zal het typische Nederlandse voetbal spelen en wij willen niet te veel afwachten.”

Levante heeft na twee wedstrijden drie punten, één meer dan FC Twente. Afgelopen speelronde verloren de Spanjaarden bij Hannover 96, dat met vier punten bovenaan staat. Volgens coach Juan Ignacio Martinez zijn FC Twente en Hannover niet met elkaar te vergelijken.

“Het is een andere ploeg. FC Twente staat op de eerste plaats in de Nederlandse competitie en heeft heel eigen kwaliteiten. Het is voor ons belangrijk dat we een goede uitslag neerzetten, over twee weken spelen we opnieuw tegen FC Twente. Het duel van morgenavond zal geen sleutelwedstrijd zijn.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen