AIK-coach: "Punt kan ook genoeg zijn voor ons"

24 oktober 2012, 21:40

PSV krijgt donderdag op de derde speeldag van de Europa League bezoek van AIK Solna. De Zweden zijn na twee duels nog puntloos, maar toch acht hun coach Andreas Alm een zege in Eindhoven niet per se noodzakelijk.

“Gezien de stand in de poule kan een punt ook genoeg zijn voor ons”, zegt Alm op PSV.nl. De oefenmeester kan zich vinden in de woorden van zijn PSV-collega Dick Advocaat, die AIK eerder op de dag een ‘typisch Scandinavische ploeg’ noemde. “Zo kun je het inderdaad noemen. We spelen in de Zweedse competitie wel wat anders dan in Europese wedstrijden, maar gaan altijd uit van 4-4-2.”

AIK verloor eerder dit toernooi met 4-0 van Napoli en 2-3 van Dnjepr. Volgens Alm had dat ook met pech te maken. “We hebben pech gehad in Napels en tegen Dnipro stonden we voor, maar zijn we ten onder gegaan aan onze eigen fouten. Dat wordt in Europees verband afgestraft.”

Alm: “PSV is een sterke tegenstander, maar ook tegen hen krijgen wij kansen. PSV scoort heel veel dit seizoen, maar wij hebben het verdedigend goed op orde.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen