Coach ADO '20: "Met belchinezen doe je ons tekort"

Ger
31 oktober 2012, 15:41

ADO '20 zorgde dinsdagavond voor een stunt van formaat door FC Eindhoven met liefst 6-1 te elimineren in de KNVB Beker. De middenmoter in de Topklasse voor zondagamateurs stond binnen een kwartier al met 5-0 voor. Bij trainer Martin de Groot stromen de mailtjes en sms'jes nog steeds binnen.

"Na onze eerste goal kwamen we in een flow. Het leek wel een soort wondermiddel", zegt De Groot (46) woensdag tegen het ANP. "Eindhoven was compleet van slag en binnen tien minuten was het eigenlijk gebeurd. Ik zat al na een kwartier relaxed op de bank. Na afloop hebben we het samen met de supporters in de kantine gevierd. Dat was fantastisch om te zien."

"Ik vind onze zege op Eindhoven geen wonder”, is De Groot duidelijk. "We hebben het gewoon afgedwongen met goed spel. Dat wordt altijd geroemd door collega's in de topklasse. Wij spelen om één doelpunt meer te maken dan onze tegenstander. De laatste weken hebben we 3-2, 4-2, 4-3 en dus 6-1 gewonnen. Dat zegt wel iets."

Wat uitslagen betreft lijkt ADO'20 wel een beetje op Heracles Almelo, dat in de Eredivisie ook regelmatig dergelijke scores neerzet. "Die ploeg zouden we ook graag willen treffen", zegt De Groot direct. "Daar zal met name onze verdediger Daan Rienstra blij mee zijn, want zijn broer Ben speelt bij Heracles. Dat scenario zou fantastisch zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen