Van Wijk baalt bij Antwerp: "Het is hier altijd wat"

5 november 2012, 09:32

Dennis van Wijk zit zich op te vreten bij FC Antwerp. De Nederlandse trainer begrijpt niets van het, zoals hij het zelf noemt, amateurisme bij de Belgische tweedeklasser.

"Het werkt me op de zenuwen dat sommigen moeite hebben met een professionele werking", zegt de Amsterdammer (49) in het Gazet van Antwerpen. "Ik moet me hier bezighouden met de kleding, de ballenjongens en nog meer. Maar dat is mijn job niet en is heel frustrerend. Technisch directeur Gunther Hofmans heeft hier warme plannen, maar als je dan 's morgens vroeg weer keihard wil werken, vind je weer allerlei obstakels op je weg en moet je weer met de bulldozer aan de slag", zucht hij.

Van Wijk snapt er niets van dat Antwerp zo kan werken. "Hoelang bestaat deze club al? Honderd en nog wat jaar? Maar nog steeds begaat men hier enorme missers."

Ook over zijn spelers is de Nederlandse trainer ontevreden. "Sommige spelers doen gewoon hun job niet, hoewel ze ervoor betaald worden. Ik had vooraf gezegd dat de spitsen het verschil zouden maken. Dat hebben ze gedaan, maar in negatieve zin."

FC Antwerp staat na twaalf wedstrijden op de vijfde plaats in de Tweede Klasse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen