Hannover overwintert na late strafschop

8 november 2012, 23:11   Bijgewerkt: 9 november 2012, 02:00

Plaats twee is het hoogst haalbare voor FC Twente in groep L van de Europa League. Hannover 96 boekte donderdag een zwaarbevochten 3-2 overwinning op Helsingborg en bereikte daarmee de knock-outfase.

Hannover was in het eerste uur de bovenliggende partij en kwam dan ook met 2-0 voor, door twee kopgoals van Mame Biram Diouf. Via Nikola Djurdjic en Alejandro Bedoya kwam Helsingborg echter terug tot 2-2.

De punten bleven toch in het noorden van Duitsland. In de slotfase kreeg Hannover een penalty. In de commotie die daarop volgde kregen twee Helsingborg-spelers, Peter Larsson en Walid Atta, rood. Vanaf de kant zagen zij Szabolcz Huszti, met het nodige fortuin, scoren vanaf elf meter (3-2).

Hannover heeft na vier duels tien punten. FC Twente heeft na het gelijkspel (0-0) tegen Levante drie punten en moet zich richten op de tweede plek. Dat wordt echter een hels karwei, want Levante heeft al zeven punten. Helsingborg staat met één punt onderaan en heeft alleen nog een theoretische kans op overwintering.

Bij Helsingborg had Rachid Bouaouzan een basisplek. Hij werd in de rust vervangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen