'Spugende' Alberg zegt sorry voor handgebaren

19 november 2012, 19:28

Roland Alberg ontkent dat hij vrijdag gespuugd heeft richting supporters van Excelsior. Wel erkent de aanvaller dat hij met handgebaren gereageerd heeft op spreekkoren van het Rotterdamse publiek. Dat had hij niet moeten doen, geeft hij aan.

Op de website van Excelsior gaat Alberg deels door het stof. "Ik betreur dat deze onrust is ontstaan. Ik was teleurgesteld en gefrustreerd dat het vrijdag weer niet liep zoals wij willen. Ook de reacties richting de ploeg en de trainer deden mij pijn, al begrijp ik het gezien onze positie op de ranglijst. Wij werken er met z'n allen keihard aan om positieve resultaten te behalen. Ik besef dat ik met mijn handgebaren richting de supporters een verkeerd signaal heb afgegeven, dat had ik niet moeten doen. Dit kwam echter voort uit de genoemde teleurstelling", verdedigt de oud-AZ'er zichzelf.

Excelsior-directeur Ferry de Haan wil de situatie snel achter zich laten. "We hebben Roland aangesproken op zijn gebaren richting de supporters en hij heeft erkend dat hij dit niet had moeten doen. Deze situatie kent alleen maar verliezers", vindt hij.

Excelsior verloor vrijdag met 1-3 van Oss en staat nu laatste in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen