Groep H: Galatasaray klopt United en blijft Cluj voor

20 november 2012, 22:48   Bijgewerkt: 21 november 2012, 08:27

Galatasaray heeft geprofiteerd van het besluit van Alex Ferguson veel van zijn sterspelers thuis te laten. De Turkse club versloeg het veredelde B-team van Manchester United, al zeker van een vervolg in de Champions League, dinsdagavond met 1-0. Burak Yilmaz scoorde in Istanbul vlak na rust.

Voormalig Vitesse-verdediger Alexander Büttner mocht van Ferguson weer eens beginnen. Hij kon niet voorkomen dat Yilmaz in de 53e minuut via de binnenkant van de paal raak kopte na een hoekschop. Bij Galatasaray hadden Nordin Amrabat (ex-PSV) en de Zweed Johan Elmander (ex-Feyenoord) een basisplaats. Hamit Altintop was de 2-0 niet gegund. Hij schoot in de slotfase keihard tegen de onderkant van de lat.

CFR Cluj won ook op eigen veld, maar bleef op onderling resultaat toch derde in groep H. Het vreemdelingenlegioen van de Portugese trainer Paulo Sergio was in Roemenië te sterk voor concurrent Braga: 3-1. Zijn landgenoot Rui Pedro was de grote man bij de Roemeense kampioen. Hij scoorde driemaal.

De eindstand was al na ruim een half uur bereikt. Namens Braga deed Alan iets terug. Douglão maakte het zijn Portugese werkgever lastig door ook nog voor rust rood te krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen