Mancini vreest na CL-eliminatie niet voor ontslag

22 november 2012, 09:30

Manchester City is er voor het tweede seizoen op rij niet in geslaagd de groepsfase van de Champions League te overleven. Tegen Real Madrid kwam de kampioen van Engeland woensdag niet verder dan 1-1 en daardoor is de derde plaats in de poule, en het bijbehorende ticket voor de Europa League, nu het hoogst haalbare.

Roberto Mancini, de trainer van Manchester City, denkt niet dat deze uitschakeling in de Champions League hem zijn baan zal kosten. "Daar vrees ik niet voor, nee", zegt hij bij de BBC. "Wie dacht dat wij even binnen twee jaar de Champions League zouden winnen, is gek. De Champions League is een gekke, maar loodzware competitie. Ons team moet verbeteren en we moeten ons beseffen dat we ons geen enkel foutje kunnen veroorloven. Zeker niet in de eerste twee groepswedstrijden."

Volgens Mancini ging het deze editie van de CL al vroeg mis voor City. "In de eerste wedstrijd, uit bij Real Madrid, stonden we vlak voor tijd met 1-2 voor. We verloren echter nog en daardoor werd alles moeilijker. Maar ik denk dat Real Madrid en Borussia Dortmund verdiend doorgaan. Die teams voetballen beter dan wij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen