Vd Brom: "Hier kunnen we problemen mee krijgen"

28 november 2012, 08:18

Anderlecht moest dinsdag diep gaan om een plek in de volgende ronde van de Beker van België af te dwingen. Tegen KV Mechelen wist de koploper pas in de tweede helft van de verlenging een beslissing te forceren (2-0). Trainer John van den Brom is blij met het resultaat, maar baalt er van dat het zoveel kracht gekost heeft.

"Dit was een zeer moeizame overwinning. Het tempo lag veel te laag tegen een heel verdedigend KV Mechelen", zegt de Nederlandse coach bij Sporza. "Het is jammer dat het zo lang moeten duren heeft: 120 minuten in deze fase van ons seizoen kost veel te veel krachten. Daar kunnen we nog grote problemen mee krijgen."

Jong Oranje-aanvoerder Bram Nuytinck, wederom basisspeler, is blij met de zege. De winst kwam zijn ploeg toe, vindt hij. "We hebben ons eigen spelletje proberen te spelen tegen een KV Mechelen dat helemaal inzakte. Maar het tempo lag te laag om hen kapot te spelen. Zij kregen op het einde van de reguliere speeltijd twee kansen, maar dat was het. Al bij al waren wij de betere ploeg en de verdiende winnaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen