Lindgren: "Niet als een ster naar FC Groningen"

Ger
30 november 2012, 16:59

Rasmus Lindgren is blij met zijn terugkeer bij FC Groningen. De middenvelder, die tussen 2005 en 2008 ook al voor de noorderlingen speelde, zette vrijdag zijn krabbel onder een contract tot de zomer van 2016.

"Ik voelde dat ik weer voor FC Groningen wilde spelen. Ik heb hier zo’n mooie tijd gehad", zegt Lindgren op de website van FC Groningen. "Het was de mooiste periode uit mijn carrière tot nu toe. Toen ik hier vanmorgen door het stadion liep, zag ik verschillende foto’s hangen. Die brachten mooie herinneringen met zich mee. Fiorentina bijvoorbeeld, de hele stad kleurde voorafgaand aan die wedstrijd groen."

De Zweed beseft dat de supporters hoge verwachtingen van hem zullen hebben. "Maar ik kom hier niet als een ster binnen. Ik ben een echte teamspeler die anderen beter probeert te maken. Ik hoop een belangrijke schakel in het team te worden en mijn ervaring over te brengen op anderen."

Lindgren zal vanaf januari speelgerechtigd zijn voor FC Groningen. "Ik ben fit, heb de laatste weken in Zweden goed doorgetraind en zal de komende weken ook een trainingsprogramma volgen. Hoe dat eruit gaat zien, weet ik nog niet precies, maar fysiek is er geen probleem. Het liefst had ik zondag al gespeeld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen