Vincken terug in basisploeg De Graafschap

6 december 2012, 14:18

Tim Vincken verschijnt tegen Telstar weer aan de aftrap bij De Graafschap. De oud-Feyenoorder keert terug in de basis omdat Rogier Meijer wegens een schorsing niet beschikbaar is. "Voor de rest blijft het elftal hetzelfde ten opzichte van de basiself tegen FC Volendam", zegt trainer Pieter Huistra op de website van de Superboeren.

Huistra hoopt dat zijn team de juiste mentaliteit kan tonen tegen Telstar. "Je weet dat teams in deze fase van het seizoen te maken krijgen met schorsingen, blessures en vermoeidheid. En dat je op mindere velden moet spelen. Dan moet je mentaliteit goed zijn, zoals vorige week bij Volendam. Dat willen we continueren. We moeten de wedstrijd over de streep trekken, op welke manier en onder welke omstandigheden dan ook. Telstar maakte het Cambuur vorige week moeilijk en heeft snelheid en techniek in de ploeg. Maar als wij het initiatief nemen, moeten we gewoon winnen."

De coach gaat er vanuit dat de wedstrijd in Velsen gewoon door kan gaan. Want hoewel er in grote delen van het land veel sneeuw gevallen is, ligt het veld van de Noord-Hollandse club er prima bij. "Bij Telstar is het groen; ligt er geen sneeuw."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen