'Onbereikbare' Burnet betrapt door WhatsApp

10 december 2012, 09:49

De rol van Lorenzo Burnet bij FC Groningen lijkt voorlopig uitgespeeld. De linksback heeft zich dit weekend de woede van coach Robert Maaskant op de hals gehaald.

Burnet zou niet tot de selectie behoren voor de uitwedstrijd tegen zijn oude club Ajax, maar door plotselinge ziekte van Emil Johansson wilde Maaskant de verdediger zaterdag toch bij de groep halen. Hij probeerde Burnet te bellen, maar die bleek onbereikbaar. Pas na vele pogingen kreeg Maaskant Burnet aan de lijn, maar toen had de coach al besloten om jeugdspeler Yoëll van Nieff bij de groep te halen.

Burnet beweert de oproepen gemist te hebben omdat hij niet op zijn telefoon gekeken had, maar teammanager Bas Roorda denkt daar anders over. Hij zag dat Burnet in de periode dat hij 'onbereikbaar' was, wél gecommuniceerd had via WhatsApp, een applicatie waarvoor je je mobiele telefoon nodig hebt. "Hierover is het laatste woord nog niet gesproken, dit is ronduit amateuristisch. Ik zal hier dan ook consequenties aan verbinden", bromt de boze Maaskant op de officiële website van FC Groningen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen