Özbiliz: "Het gaat goed bij Krasnodar"

12 december 2012, 17:17   Bijgewerkt: 12 december 2012, 17:31

Aras Özbiliz benut de winterstop in de Russische competitie, die nog tot 10 maart duurt, voor een bezoekje aan zijn voormalige werkgever Ajax. De 22-jarige aanvaller verruilde de Amsterdamse club afgelopen zomer voor Kuban Krasnodar. Woensdag was hij te gast bij de training van zijn oude club.

"Het voelt toch wel apart om hier ‘op bezoek’ te komen bij de club waar ik veertien jaar lang heb gespeeld", zegt Özbiliz op Ajax.nl. "Ik ken deze omgeving alleen als speler van Ajax. Nu ben ik hier opeens te gast, al voelt het uiteraard niet zo. Ajax is nog steeds mijn club."

"Uiteraard houd ik ook in Rusland in de gaten hoe het met Ajax gaat. Via livestreams heb ik wel het een en ander kunnen volgen", vervolgt Özbiliz. "Ik heb van Russische fans al een paar keer de vraag gekregen of ik een Ajax-shirt voor hen heb. Het is mooi om te merken dat Ajax ook in Rusland een populaire club is."

Özbiliz scoorde al zeven keer voor Kuban Krasnodar en hielp zijn equipe daarmee aan een keurige vierde plek bij de winterstop. "Het gaat goed bij Krasnodar. Ik ben inmiddels helemaal gewend”, sluit de Armeens international af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen